Saturday, May 9, 2015

Special Egg Wrap

Senang je nk sediakan breakfast egg wrap ni..apa yg anda perlu ada adalah Wraps. Boleh beli kat pasaraya..biasanya dia duduk bersama roti2 di pasaraya..macam roti pita la..ada pelbagai perisa..pilih je yang mana suka.saya pilih Garlic Wraps..
Cara menyediakan isinya senang je..saya cincangkan zucinni, bawang merah dan bawang putih kemudian tu tumiskan dengan mentega. Bila dh naik wangi masukkan telur dan dadarkan bersama. Jangan terlalu masak sangat telur tu.taburkan sedikit garam dan paprika..
Lepas tu letakkan keju di atas wrap anda, kemudian letakkan telur, tomato, sos cili dan mayonis..lepas tu balutlah dengan wrap tu..siapp
Mudah je kan? Cuba la.. ;)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.